Nyexaminerad jurist? Var med och skapa ditt varumärke med oss!

Vill du sträva mot en ny era av juridik där du vill bidra till ökad digitalisering och transparens i samhället? Då tycker vi du ska läsa vidare!
Vi befinner oss i ett samhälle som vill vara i digital framkant. Det är viktigare än någonsin att klienter enkelt, smidigt och effektivt kan hitta juridiska tjänster digitalt. Din digitala närvaro behövs. Det löser vi, genom att erbjuda dig en branschspecifik plattform där du hittar de som är i behov av din hjälp.

Vi på Juridium önskar hjälpa klienter att hitta kvalitativa jurister som bistår med juridisk rådgivning och/eller agerar ombud inom olika rättsområden. För dig är Juridium det nya och mer digitaliserade sättet att hitta klienter utan att aktivt behöva leta eller slösa massvis av resurser på att marknadsföra dig. Dessutom kan du ta dig an uppdrag utan att ha ett registrerat företag genom vår samarbetsparter Giggers som sköter all fakturering och betalning av sociala avgifter/skatteinbetalningar samt innehar ansvarsförsäkring å dina vägnar.


Hur kan jag hjälpa klienter utan att ha eget registrerat företag?

Gigger är en enkel lösning för att fakturera utan företag. När parterna har hittat varandra och uppdraget är utfört sker administrationen i form av fakturering, sociala avgifter, skatteinbetalningar etc. på ett automatiserat och kostnadseffektivt sätt direkt under ”mina sidor” på gigger.se. Du kan med stöd av Gigger då bestämma dina arbetstider och anpassa ditt schema efter dina villkor och ditt behov.

Fördelar med att frilansa
- Slipp administration.
- Gigger betalar in skatter till Skatteverket och betalar ut lönen till dig skattad och klar.
- Fullt försäkrad genom Gigger via IF.
- Digitaliseringen innebär möjlighet för frilansare.
- Du kan bestämma över din arbetstid där du har möjlighet att skapa ett schema som passar just dig.

Varför ska du marknadsföra dig hos oss?
Vi får in många förfrågningar varje dag. Varje förfrågan granskas. Vi stöttar dig som jurist att vara flexibel i fråga om din yrkeskarriär oavsett om du vill arbeta med extra uppdrag vid sidan av din huvudsakliga inkomst eller ägna dig åt klienter via vår plattform på heltid. Särskilt nu under pågående coronapandemi där digitalisering blivit en del av allas vardag. Du får tillfälle att synas och höras. Få fler klienter med hjälp av oss där du själv väljer när och vilka klienter du önskar hjälpa.

Som medlem har du också möjlighet att välja geografiskt område efter uppdrag du önskar ta er an för att minska transportkostnader samt öppna upp för möjligheter att expandera till nya geografiska områden.

Så fungerar det

1. Medlemskap
Bli medlem på www.juridium.se och anpassa din profil. Att skapa din profil tar endast ett par minuter.

2. Ta emot förfrågningar och välj ditt uppdrag
Det är upp till dig vilken förfrågan du vill besvara. Samtliga uppdrag som publiceras på Juridium.se har kontrollerats för att hålla hög kvalitet. Vi säkerställer att inkommande förfrågningar består av fullständiga uppdragsbeskrivningar och att klientens kontaktuppgifter stämmer.

3. Kontakta klienten och slutför ditt uppdrag
Efter att du besvarat ett uppdrag får du kontaktuppgifter till klienten. Klienten kommer att få ett automatiskt svarsmail att du visat intresse på uppdraget. Ni bestämmer sedan tillsammans om hur du önskar gå vidare i processen och om ni gör en affär.

Så fungerar det om du vill frilansa


1.Börja med att skapa ett konto på Gigger.

2. Gå sedan vidare in på Juridium och skapa ett konto. Uppge organisationsnummer 111111
(i fältet organisationsnummer för företag) om du som jurist väljer att frilansa via tjänsten Gigger.

3. När du har skapat en profil hos Gigger och Juridium är du redo att köra igång!
Du kan nu automatiskt administrera fakturering och andra viktiga avgifter samt kostnader tillhörande din klients uppdrag.
Från ditt fakturerade belopp får du din lön utbetald.

4. För mer information hur du använder Gigger, se video.

Gratis medlemskap och minimal risk
Registrera dig helt utan kostnad. Hos oss på Juridium slipper du dolda avgifter, uppsägnings-eller bindningstider. Det kostar ingenting att bevaka och läsa klientens uppdragsbeskrivning. För att få möjlighet till att ta del av klientens kontaktuppgifter och marknadsföra dig mot klienten behöver du ha ett konto med tillgängliga krediter. Det finns tre olika paket av krediter att välja mellan. Dessutom erbjuder vi en trygghetsgaranti. Det innebär att om du inte har möjlighet att offerera klienten eller om klienten inte är anträffbar så får du tillbaka ditt köp, det vill säga du får tillbaka er kredit som du gett på en klientens uppdrag.

 Frågor eller funderingar?
 Det finns många anledningar att välja Juridium. För oss är det viktigt att nå omvärldens krav och bidra till ett hållbart samhälle. Våra anslutna   juridiska experter och klienter verkar i en omvärld i snabb förvandling vilket innebär att deras behov av juridisk hjälp ständigt förändras. Att  i   integrera hållbarhet i vår process är att skapa största möjliga långsiktiga värde för samtliga parter. Vi har som mål att alltid möta våra klienters och   dina önskemål och skapa en tjänst som är anpassad för användarna och medlemsföretag. För oss är det en självklarhet att ta initiativ, vara lyhörd   och förstå utmaningar och därefter kunna förslå lösningar.

  Ta steget, digitalisera och börja med att skapa ditt varumärke!
  Har du fortsatta funderingar är du välkommen att ta kontakt med vår kundtjänst; info@juridium.se

   --
  Med vänliga hälsningar
  Din förmedlare, Juridium