Så fungerar Juridium för jurister


Tjänsten nyttjas genom att ni investerar i ett antal krediter. Krediterna nyttjas när ni hittat ett lämpligt uppdrag som passar er verksamhet. Krediterna används för att få tillgång till kontaktuppgifter till kunden som lämnat en förfrågan.

Upp till fem företag tillåts att lämna offerter på varje förfrågan. Det är sedan de som först besvarat förfrågan som har möjlighet att vinna uppdraget.
Registrera ditt företag och skapa din profil. Du kan lägga till information om dina erfarenheter, kunskaper och övrig information som är knuten till din verksamhet. Bli medlem enkelt genom att klicka här.
När du blivit medlem anpassar du din profil. Din profil anpassar du efter uppdrag som du är mest intresserad av eller har kompetens inom. Oavsett om det gäller specifika tjänster eller geografiska områden, exempelvis bodelning i Stockholm. Du har även möjlighet att söka fritt i vårt uppdragsregister där alla förfrågningar samlas.
Det är nu dags att matcha din kompetensprofil mot inkommande förfrågningar från kunden. Kundens uppdrag beskriver typ av efterfrågad hjälp, startpunkt för önskat uppdrag samt den väg kunden önskar bli kontaktad på. Du får ett e-postmeddelande när en förfrågan skapas som matchar din sökprofil. Det är sedan upp till dig vilken förfrågan du vill besvara. Vi ställer inga krav på dig hur många uppdrag du ska åta dig.

Samtliga uppdrag som publicerad på Juridium.se har kontrollerats för att hålla hög kvalitet. Vi säkerställer att inkommande förfrågningar består av en fullständig uppdragsbeskrivning och att kundens kontaktuppgifter stämmer.

Givetvis erbjuder vi även en trygghetsgaranti om det mot förmodan inte går att nå kunden på önskat sätt.*
När du besvarar en förfrågan får kunden ett automatiskt svarsmail och du får tillgång till kundens kontaktinformation. Ni bestämmer sedan tillsammans om hur ni önskar gå vidare i processen och om ni gör en affär.
Vi värnar om omdömen som beskriver kundupplevelse. För oss är det viktigt att kunden får lämna ett kvalitativt omdöme när uppdraget är slutfört. Vi låter endast kunder som fått sitt uppdrag slutfört lämna ett verifierat omdöme om dig för att säkerställa riktigheten i de omdömen som skrivs.

Juridium förbehåller sig rätten att ta bort omdömen som strider mot Juridiums användarvillkor eller svensk lag.

Digitala omdömen är viktiga för din verksamhet. Speciellt i en tid där vi digitaliseras alltmer. Omdömen är ett sätt för dig att nå ut och ta emot fler affärer. Det är ett sätt att i framtiden förmedla uppdragen på dina villkor oavsett om det gäller prisnivå eller annat som är av värde för just dig. Du får även en viktig insikt i din kunds åsikt och återkoppling som fungerar som förslag på förbättringsåtgärder.

Vi skickar alltid ut en påminnelse om att lämna omdöme till kunden som har fått sitt uppdrag slutfört. Påminn och uppmuntra gärna dina kunder att lämna ett omdöme om dig.
Öka förtroendet för ditt företag och ert varumärke genom att gå med i Juridium.se. Hitta nya kunder som kan rekommendera er tack vare verifierade omdömen.
Registrera ditt företag helt utan kostnad. Hos oss på Juridium slipper du dolda avgifter. Ni betalar bara när ni besvarar en förfrågan.
Du beskriver vilka juridiska tjänster du och ditt företag kan utföra och vi matchar er kompetens med kundens förfrågan. Berätta var ni finns och vilka tider ni arbetar så behöver ni bara svara på förfrågningar som passar just er.
Vi kontrollerar alla inkommande förfrågningar från kunder och vi kontrollerar alla företag som önskar ansluta sig till Juridium. Denna kontroll utförs på hårda och mjuka värden. För oss är det självklart att arbetet ska utföras under trygga och säkra förhållanden.
Att skapa en företagsprofil tar bara ett par minuter. Sedan hjälper vi dig att hitta kunder som söker efter just din expertis. På så sätt kan vi på Juridium öka ditt företags omsättning - på era villkor. Vid eventuella frågor eller problem finns vårt supportteam för att hjälpa dig!
Vi genomför alltid en kontroll av samtliga företag som ansöker om konto hos oss där vi bland annat ställer krav på att

  • Företaget ska vara godkänd för F-skatt
  • Företaget ska vara momsregistrerat
  • Företaget ska vara skuldfritt hos Kronofogden
  • Företaget ska uppfylla branschspecifika krav, exempelvis ska advokater vara anslutna till advokatsamfundet.
Vår kundservice arbetar manuellt med att granska och publicera alla förfrågningar som kommer in till oss. Behövs det mer information ringer vi upp kunden för komplettering av förfrågan. Vi garanterar alltid att minst en kontaktuppgift till kunden är korrekt, vanligtvis kundens e-postadress.
När du besvarat en förfrågan får du tillgång till kundens namn, e-postadress och telefonnummer. Vi kontrollerar alltid kundens e-postadress så att denna är korrekt innan förfrågan publiceras.
Om du glömt ditt lösenord klickar du här och fyller i din e-postadress så skickas ett mail med dina inloggningsuppgifter. Upplever du andra problem med din inloggning är du välkommen att kontakta kundservice.
Det är helt gratis att ta emot uppdrag/förfrågningar. Det kostar heller ingenting att läsa kundens uppdragsbeskrivning. Det krävs däremot att ni har ett konto med tillgängliga krediter för att kunna besvara ett uppdrag.
Juridium erbjuder en trygghetsgaranti. Det innebär att om du inte har möjlighet att offerera kunden eller om kunden inte är anträffbar så får du tillbaka ditt köp, det vill säga du får tillbaka dina krediter.
Nej, på Juridium.se har varje anslutet företag en egen profilsida. På profilsidan kan företagarna välja att beskriva sin kompetens så som referensprojekt och spetskompetens. Likaså kan omdömen från andra kunder, kvalitetsbevis och övriga certifieringar presenteras. Företag kan även välja att presentera sitt geografiska område, samt erfarenhet i branschen. För vissa kunder är det även viktigt med att uppdraget behöver utföras skyndsamt. Priset utgör således endast en liten del vid valet av leverantör.
Du får alla offertförfrågningar som matchar din bevakningsprofil skickade via e-post till den e-postadress som du angivit när kontot skapades. Du kan även registrera flera olika mailadresser dit du önskar få förfrågningarna skickade, exempelvis om du vill att vissa förfrågningar ska gå till en viss person på företaget och andra till dig. Det finns även möjlighet att ta emot offertförfrågningar via SMS vilket är bra för dem som inte sitter så mycket framför datorn. SMS-tjänsten är en tilläggstjänst. Hör av dig till kundtjänst om du vill veta mer om SMS-tjänsten.
Trygghetsgarantin innebär att en medlem kan få sitt köp krediterat (som ett tillgodohavande) om man inte har fått lämna en offert.

Trygghetsgarantin gäller i följande fall:

  • Uppdraget är felaktigt eller grovt bristfälligt i sitt innehåll, t.ex. vid ogiltiga kontaktuppgifter
  • Uppdragsgivaren söks vid flera tillfällen men återkopplar ej

Följande villkor gäller för att kreditering ska genomföras:

Medlem ska höra av sig med invändning inom sju (7) dagar efter köpet
  1. Medlem ska registrera uppgifter om vilket uppdrag det gäller och orsak via formuläret (när man är inloggad som företag)
  2. Uppdraget får ej vara äldre än fem (5) dagar när köpet görs

Rätten till trygghetsgarantin förfaller för medlemmen om Juridium bedömer att garantin missbrukas.
Titta noga igen, din bransch ligger kanske som en underkategori till en annan kategori. Hittar du inte din kategori, kan du välja valet "övrigt". Om du behöver hjälp kan du ringa till kundtjänst alternativt maila oss på Juridium@info.se. Vi lägger löpande till nya kategorier.
Det kan vara så att kunden just nu är upptagen. Försök vid ett par olika tillfällen, både via telefon och mail. Om ni trots upprepade försök inte får kontakt eller möjlighet att lämna offert kan ni ansöka om kreditering via vår Trygghetsgaranti. Logga in på ditt konto och fyll i formuläret.
Du kan närsomhelst säga upp ditt konto hos oss. Lättast är att skicka ett mail till; info@juridium.se 
Du skapar din företagsprofil genom att klicka på "anslut företag" på hemsidan via www.juridium.se. Att skapa en företagsprofil tar endast ett par minuter. 

När du väl skapar din profil kommer den att granskas av våra kvalitetsutvecklare och publiceras efter godkänd granskning.