Är du en innovativ jurist som vill arbeta på ett nytänkande företag?

Vill du arbeta inom ett brett spann av rättsområden och samtidigt vara drivande i byråns digitala utveckling? Då är denna tjänst något för dig!

Juridium.se är en svensk start-up med säte i Stockholm. Bolaget grundades för att förändra synsättet man upphandlar och söker juridiska tjänster. Vår vision är att revolutionera juristbranschen genom tekniska lösningar som gör den svåra juridiken lätt och trygg att använda. Vår plan är att börja i Sverige för att sedan ta resten av Norden. Vi har vårt kontor i moderna och öppna utrymmen i centrala Sundbyberg, Stockholm. Nu vill vi expandera med in-house jurister.


Målet i företaget är att skapa en trivsam och attraktiv arbetsmiljö, där såväl medarbetare liksom klienter blir väl bemötta och där vi utför vårt arbete med mycket hjärta. Vi har friheten att vara öppensinnade, nyfikna och utmanande. På Juridium finns det stor möjlighet att vara delaktig och påverka resan mot framtida juridiska tjänster.

Just nu söker vi...

...jurister med fokus på det viktigaste - våra externa klienter. Som jurist på Juridium är variationen stor och det innebär att en variation av arbetsuppgifter kan förekomma. Du kommer att ha kontakt med klienter dels genom fysiska dels genom digitala möten.

Tjänsten förutsätter att du kan och vill arbeta brett, men några av de huvudsakliga uppgifterna kommer att bestå av:
 
- Ta emot/svara på samtal och e-post från klienter.
- Tillhandahålla juridisk rådgivning till byråns klienter inom byråns samtliga verksamhetsområden.
- Kvalificerat juridisk arbete.
- Vara drivande i företagets utveckling utifrån dina eller våra gemensamt utformade idéer, i den mån dessa är möjliga att genomföra.
- Handlägga egna ärenden och processa i domstol.
- Administrativt arbete.

Vem letar vi efter?

Vi behöver en jurist som har Svensk juristexamen som känner sig innovativ och vill arbeta på ett nytänkande bolag som har högt till tak. En person som vill arbeta inom ett brett spann av rättsområden och samtidigt vara drivande i en digital juristbyrås fortsatta utveckling. Dessutom är du en person som har lätt för att identifiera möjligheter, komma med råd, idéer och förbättringar.

Som person är du orädd att ta dig an nya utmaningar. Du har lätt för att se möjligheter samt är duktig på att identifiera kundernas behov för att i slutändan skapa goda affärer. Vidare måste du ha förståelse för de utmaningar ett litet företag står inför. Även om tjänsten är bred är det inte otänkbart att du i framtiden ansvarar för ett eller ett flertal rättsområden. Du är självgående, initiativtagande och en orädd person.

Du erbjuds:

Du kommer till en inkluderande och familjär arbetsplats med korta beslutsvägar och work-life balance. Du kommer erbjudas möjlighet att till stor del arbeta på distans och/eller från vårt kontor efter överenskommelse.

Låter det som en tjänst som passar dig? Då är du välkommen med din ansökan. Bifoga ditt CV samt personligt brev där du förklarar hur du matchar dig mot utannonserad tjänst.

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande.

Kontakta oss på: 
rekrytering@juridium.se